Pe scurt:

Sunt profesor de matematica de peste 25 de ani. In prezent sunt profesor universitar si in timpul liber acord meditatii in domeniul matematicii si fizicii de liceu.

Paul F., profesor de matematica din Bucuresti

Telefon: 0726-687-292

e-mail: profesor@paulprof.ro

Despre mine

Sunt un profesor de matematica, din vechea generatie, din Bucuresti. Am peste 25 de ani vechime in invatamant. Am absolvit facultatea in 1980. Am predat pe la mai multe scoli generale la debutul meu in invatamant, apoi in doua licee de top din Bucuresti. In 1993 mi-am sustinut teza de doctorat pe tema "Aplicatiile laplacienilor si gradientilor in fenomene fizice ondulatorii si de vibratii mecanice". Acum predau tot in invatamantul de stat. In timpul liber fac meditatii, fie la matematica, fie la fizica, functie de solicitari. Meditez la domiciliile mele, sau la domiciliul solicitantului elevi intre clasele VI - XII.

Am un domiciliu in sectorul 3 zona Titan, Balta Alba, mai precis pe B-dul 1 Decembrie vis-a-vis de Oficiul Postal 72, si un domiciliu central in sectorul 4 pe B-dul Cantemir mai precis intre intersectia Cantemir cu Marasesti (zona numita si Budapesta, sau liceul Creanga ) si liceul Sincai. Fac in general meditatii individuale, sedinte de cate 2 ore.

Pentru solicitantii de meditatii prefer sa fiu contactat prin telefon la 0726-687-292 (numar care se afla de altfel si pe fiecare pagina a siteului meu in partea stanga jos) nu prin email.

Pentru cei pe care i-am pregatit, in particular, de-a lungul anilor, care unii dintre ei sunt acum fie studenti, fie ingineri, medici, profesori, staruri media sau Vip-uri (i-am vazut pe unii pe diferite posturi de televiziune) si ma recunosc in fotografiile atasate, daca vor sa ma contacteze o pot face telefonic sau prin email.

Stimati parinti.

Multi dintre dumneavoastra prefera sa-si pregateasca, in particular, copii cu profesorii de la clasa sau cu diferite persoane recomandate de acestia. Din experienta mea de atatia ani va spun ca acest gen de pregatire este in detrimentul copilului. Dupa ce va merge la meditatii, la acestia, va obtine cateva note mai mari la materia respectiva, pentru a va arata ce progrese a facut copilul dumneavoastra de cand a inceput pregatirea.

Dumneavoastra sunteti linistiti in privinta pregatirii copilului ... care de fapt nu prea exista. Veti constata aceasta la examene, cand profesorul respectiv nu mai are nici o putere spre a influenta nota obtinuta.

Nici un copil nu se naste avand inmagazinate, in mintea sa, cunostiintele descoperite de inaintasii nostri si nici nu le poate inmagazina singur doar prin relatia cu scoala. El trebuie ajutat suplimentar, dar ajutat in mod constructiv pentru el, nu distructiv, spre a obtine azi, aici, acum, o nota mai mare la scoala.

El trebuie ajutat, spre a inmagazina temeinic aceste cunostiinte, pentru ca va avea nevoie de ele pe parcursul intregii vieti ... vorba zicalei: "ai carte, ai parte".