Pe scurt:

Prin definitie pregatirea individuala este un proces care se desfasoara cu o singura persoana pentru a fi eficient. Admintem si o mica exceptie ...

Paul F., profesor de matematica din Bucuresti

Telefon: 0726-687-292

e-mail: profesor@paulprof.ro

Meditatii oferite.

Meditatii matematica individuale.

Multi profesori sustin ca, facand meditatii in grup cu mai multi elevi acestia se antreneaza intre ei si rezultatele vor fi superioare. Am peste 25 de ani de experienta la catedra si cam tot atatia ani de experienta in meditatii. Ideea sustinuta de acesti profesori este o aberatie sau mai bine zis un mijloc de imbogatire rapida fara prea multa munca din partea lor.

Doi copii nu sunt niciodata la acelasi nivel, nici intelectual si nici din punct de vedere al cunostiintelor acumulate in anii precedenti de scoala. Daca explici la nivelul celui mai bine pregatit dintre ei, celalalt nu poate intelege in totalitate. Daca mentii explicatiile la nivelul celui mai slab celalalt are de pierdut pentru ca ... "bate pasul pe loc". Dar daca faci cu mai multi de doi elevi? ... Pur si simplu iti bati joc de acesti copii.

Credeti-ma stimati parinti ca, meditatiile din care copilul are de castigat trebuie sa se desfasoare 1 la 1, adica profesorul fata in fata cu elevul, adica doar individual cu copilul dumneavoastra. Din acest motiv eu fac in marea majoritate a cazurilor doar meditatii individuale la una dintre cele doua adrese, sau daca sunt elevi de clase mici sau netransportabili ma pot deplasa si la domiciliul elevului.

Meditatii de grup.

Sunt meditatii cu grupuri de maxim 2 elevi, daca acestia sunt colegi de clasa, in aceeasi clasa si in aceeasi scoala, la una dintre cele doua adrese de domiciliu ale mele.

Meditatii fizica liceu.

Din domeniile: mecanica, termodinamica si electricitate, desfasurate in acelasi format si la acelasi nivel ca si cele de matematica.